Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Συνήγορος του Πολίτη στις γειτονιές της πόλης.






Τις συνέπειες της κρίσης στην καθημερινή ζωή σε γειτονιές του δυτικού λεκανοπεδίου Αττικής και της Αθήνας βάζει στο επίκεντρο της δράσης του ο Συνήγορος του Πολίτη τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Κλιμάκια της ανεξάρτητης αρχής θα είναι στη διάθεση των κατοίκων αυτών των περιοχών, για να δεχτούν τις αναφορές τους και να συζητήσουν τα προβλήματά τους. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να διερευνηθούν όσα ζητήματα ανέκυψαν λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως και τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού. 

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του Συνηγόρου του Πολίτη θα βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη-Νίκαια, στο παλαιό ∆ημαρχείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Μπιχάκη 8) και στο Πέραμα, στο ∆ημαρχείο Περάματος (Λεωφόρος ∆ημοκρατίας 22) από τις 9 πμ έως τις 2 μμ τις παρακάτω ημερομηνίες: 

Φεβρουάριος 

Τρίτη 17, Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 

Τρίτη 24, Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 

Μάρτιος 

• Τρίτη 3, Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 

Περαιτέρω στοιχεία για τη δραστηριότητα του Συνηγόρου του Πολίτη σε γειτονιές του ∆ήμου Αθηναίων κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Πέτρος Παραγυιός τηλ. 2131306625. 

Η ενέργεια αυτή υποστηρίζεται από το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για την Αλληλεγγύη και την Κοινωνική ένταξη στην Ελλάδα (2019-2014).